Uw leverancier van glas maatwerk

Jo Huygen BVBA is uw partner in de finale afwerking van uw interieur. Metaal, inox of glas het gekozen materiaal beklemtoont de stijl van uzelf en uw woning. Bij Jo Huygen BVBA kan u kiezen uit een ruim assortiment van glazen trappen en balustrades, deuren en douchewanden in alle soorten en maten. Laat u glazen project niet uiteenspatten.

Indien gewenst komt onze tekenaar uw project uittekenen zodat u het kan visualiseren alvorens het in productie gaat. Zo kunt u als klant het project van A tot Z opvolgen.

Onze grootste zorg gaat uit naar kwaliteit en afwerking. Jo Huygen blijft innoveren zodat er steeds gebruik gemaakt kan worden van de meest recente uitvoeringstechnieken. Met deze creatieve aanpak garanderen wij u niet alleen een onberispelijke kwaliteit, we bieden ook kwalitatief maatwerk aan. Zo zijn we verdeler van een nieuw systeem voor glazen binnendeuren, Bilbao unica; het onderscheidt zich door de eenvoudige en snelle installatie en heeft verder als voordeel dat de installatie van vloer- of bovensluiters niet nodig is.

Ook kunt u bij ons terecht voor alle mogelijke uitvoeringen in glas. Van een glazen spatplaat in de keuken en een glazen tafel in de living tot een borstwering in glas op uw terras.

Jo Huygen maakt uw droomproject. En dat voor zowel binnen als buiten. Onze service na verkoop maakt van ons de ideale partner in uw project. Wij staan bekend om een uitstekende dienstverlening aan particulieren én bedrijven, gedurende én na het project. Op zoek naar kwaliteit en design? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Vrijblijvende offerte of advies?
Bel 012 21 96 38 of mail naar info@johuygen.be

Inspiratie

Glas
Glazen douchewand
Glazen pergola