Uw leverancier van metaal maatwerk

Jo Huygen BVBA is uw partner in de finale afwerking van uw interieur. Metaal, inox of glas het gekozen materiaal beklemtoont de stijl van uzelf en uw woning. Bij Jo Huygen BVBA kiest u uit een ruim assortiment van moderne trappen en balustrades, deuren en douchewanden, poorten en hekwerken in alle soorten en maten. Want uw droomproject, dat start bij ons. Indien gewenst komt onze tekenaar uw project uittekenen zodat u het kan visualiseren alvorens het in productie gaat. Zo kunt u als klant het project van A tot Z opvolgen.

Onze grootste zorg gaat uit naar kwaliteit en afwerking. Jo Huygen blijft innoveren zodat er steeds gebruik gemaakt kan worden van de meest recente uitvoeringstechnieken. Met deze creatieve aanpak garanderen wij u niet alleen een onberispelijke kwaliteit, we bieden u ook kwalitatief maatwerk aan.

Jo Huygen maakt uw droomproject in staal of roestvrij staal. En dat voor zowel binnen als buiten. Onze service na verkoop maakt van ons de ideale partner in uw project. Wij staan bekend om een uitstekende dienstverlening aan particulieren én bedrijven, gedurende én na het project. Op zoek naar kwaliteit en design? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Vrijblijvende offerte of advies?
Bel 012 21 96 38 of mail naar info@johuygen.be

Inspiratie

Poort
Poort
Railing